UA  |  RU

Outer Wilds - комп'ютерна гра в жанрі action-adventure, розроблена американською студією Mobius Digital в 2019 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

Підібрати ігровий комп'ютер

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Outer Wilds
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Outer Wilds
  5. Огляд гри Outer Wilds
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Outer Wilds від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Outer Wilds розповість про далеку сонячну систему, в якій на планеті Камельок живе раса розвинених істот, яка використовує спеціальну програму для дослідження космосу. Ви - дослідник, який намагається розгадати загадки древньої раси номаї, яка колись населяла сусідні планети.

Гра отримала високі оцінки від ігрової преси. Деякі видання назвали Outer Wilds кращою грою 2019 року.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Outer Wilds

 

Низькі системні вимоги Outer Wilds сподобаються власникам слабких ПК. Гра виконана з мультяшною графікою, для якої, як відомо, не знадобиться потужний ігровий ПК. Тим не менш, для максимальних ігрових налаштувань потрібен бюджетний ігровий ПК. Функціонує гра навіть на 32-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Outer Wilds

 

Рекомендовані системні вимоги Outer Wilds

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Outer Wilds

 

Який процесор потрібен для Outer Wilds

Підбираючи ПК для Outer Wilds, ви можете піти двома шляхами: купити бюджетний ПК зі слабкою відеокартою і застарілим процесором, або обзавестися потужним ігровим комп'ютером. Якщо ви вибрали другий варіант, почати рекомендуємо з вибору процесора. У 2020 році вам знадобиться процесор останніх поколінь Intel або AMD, що працює на кілька потоків з підвищенням тактової частоти при навантаженнях. Кількість фізичних ядер - від 4, мінімальна тактова частота - 2.9 ГГц. Список рекомендованих складається з: AMD Ryzen 3 3100 / Intel Core i5-9600K / Intel Core i5-10400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Outer Wilds

Для Outer Wilds вистачить бюджетної ігрової відеокарти з 4 або 6 гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5 або GDDR6. Розробник пропонує модель Nvidia GeForce GTX 1060, але ми рекомендуємо звернути увагу на іншу, більш потужну відеокарту під назвою Nvidia GeForce GTX 1660 Ti. Це хороша ігрова відеокарта з 6 гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6, побудована на архітектурі Turing. Вона буде актуальною не тільки для ігрових новинок 2020 року, але і для стрімінгу на різних світових майданчиках.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Outer Wilds

8 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 цілком вистачить для Outer Wilds. Вибираючи накопичувач, можете заощадити, купивши HDD-диск. Кращим варіантом стане комбінація HDD + SSD, в якій твердотільний накопичувач (SSD) є системним.

 

 

Огляд гри Outer Wilds

 

Атмосфера

Космос вабить наші думки до себе, розчиняючи їх між мільярдами зірок. Як далеко від нас розумне життя? Які загадки ховаються між зоряним пилом і чорними дірами, між часом і матерією? Поміркувати над такими питаннями вирішила американська студія Mobius Digital, створивши гру Outer Wilds. Це - справжній науково-фантастичний шедевр, який захоплює вашу увагу з перших хвилин геймплею.

Події Outer Wilds відбуваються в далекій сонячній системі на планеті Камельок. Її населяє раса розумних істот, яка займається дослідженням космосу. У цьому їй сприяють розвинені технології, що дозволяють створювати космічні кораблі, а також спеціальна комп'ютерна програма. Біда лише в одному - планета потрапила в тимчасову петлю, і через кожні 22 хвилини її знищує наднова (зірка). Ми зустрічаємо смерть, а після зустрічаємо життя. Гравець знову прокидається на тому ж місці і продовжує власне розслідування. У ніг горить вогонь, а місцевий житель грає красиву мелодію на гітарі - гра на музичних інструментах є сакральною для жителів планети.

Неймовірна атмосфера, в яку ви потрапляєте, чарує розум питаннями і приносить естетичне задоволення. Світ гри не можна порівняти зі світами таких гегемонів як Mass Effect або No Mans Sky, але й недооцінювати його не варто. Сонячна система в грі функціонує за справжніми фізичними законами. Планети обертаються навколо вмираючого сонця, змінюється день і ніч. Найцікавішим об'єктом є Квантовий Місяць - супутник, що постійно змінює своє місце розташування. Все побачене входить в цикл смерті, все побачене відроджує цикл життя.

 

Геймплей

То з ким потрібно битися в Outer Wilds? Відповідь вас здивує - ні з ким. Дана гра являє собою великий цикл з загадок, кожну з яких потрібно розгадати для складання цілісної картини світу. Більш того, щоб пройти Outer Wilds вам не потрібно розгадувати одні і ті ж загадки по кілька разів. Знаючи відповіді, ви можете пройти по правильному шляху навіть за перший цикл, що триває рівно 22 хвилини.

Сонячна система, яку вам належить досліджувати, складається з 8 планет. Кожна планета відрізняється унікальним кліматом і унікальною фауною, якщо, звичайно, такий вислів буде доречним. Адже на одній планеті постійно бушують урагани зі стовпами торнадо до самих небес, на інший - величезний океан без будь-яких меж. Всі планети досить мініатюрні, обійти їх можна лише за кілька хвилин. Але, запевняю вас, стратегія «пробігти від пункту А до пункту Б» в грі не працює, так як кожну планету потрібно досліджувати. Велика кількість загадок сильно втішає, а особливо - рівень їх складності. Частенько вам доведеться довго зависати на одному місці, намагаючись додуматись, як відкрити двері (і «гном» на ельфійській тут не проканає, Гендольфе). Якщо не встигнеш вкластися в таймер, доведеться знову вирушати на ту ж планету. Але вибір є завжди - дослідити інші планети ніхто не забороняє, так як певної послідовності в грі немає.

У Outer Wilds вам не потрібно добувати ресурси, а також будувати споруди. Гра робить нахил на візуальну складову, манить вас космічними чудесами, які пояснюються наукою. Якщо ви встигли подумати, що через відсутність перестрілок ви невразливі, притримайте коней, так як вмирати доводиться часто. Пробити костюм не складе труднощів, як і приземлитись не на ту поверхню. Палінню нервових клітин перешкоджає чудовий музичний супровід, який створює неймовірно зворушливу і добру атмосферу.

 

Графіка

Мальована графіка Outer Wilds - вигода, від якої неможливо відмовитися. Така графіка ніколи не старіє, постійно підтримуючи власну актуальність (яскравий приклад - Dota 2). Гра дуже барвиста, проведення часу в ній завжди приносить тільки позитивні емоції. Окремо варто поговорити про чудовий геймдизайнинг, промальовування рівнів з високою часткою унікальних обрисів. Кожна планета тут - цілий світ, світ неповторний і, на жаль, смертоносний. Вам належить побачити безліч витончених плодів фантазії, більшість з яких - плоди істинного романтизму.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Outer Wilds від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE - один з лідерів на українському ринку. Наша лінійка ігрових ПК - ваш пропуск в світ комп'ютерних ігор на максимальних графічних налаштуваннях. Час - найважливіший ресурс, і щоб заощадити ваш, ми підібрали кілька ПК для Outer Wilds, ознайомитися з якими ви зможете, опустивши ваші очі нижче. У нас ви можете купити не тільки комп'ютери, але й купити корпус для комп'ютера, як і багато інших деталей. 

 

Підібрати ігровий комп'ютер

 

Стандартні системні вимоги Outer Wilds для ПК

ARTLINE Gaming X31v04 - ігровий ПК в корпусі QUBE STAR з LED-підсвіткою. Ідеальне рішення для виконання різнотипних завдань, як робочих, так і ігрових. Модель обладнана 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 Ghz), а також дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5. Використовується 16 гігабайт пам'яті оперативної (DDR4 / 2666). Тандем двох накопичувачів - SSD + HDD, забезпечить вас великою кількістю фізичної пам'яті, сума якої дорівнює 480 Гб + 1 Тб.

 

Високі системні вимоги Outer Wilds для ПК

ARTLINE Gaming X45v21 - ігровий ПК в корпусі QUBE NEPTUNE з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 всередині. Процесор працює на 6 потоків з підвищенням тактової частоти від 3.6 до 4.1 ГГц. Дискретна відеокарта - Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB) з пам'яттю стандарту GDDR6. Модель відрізняється відмінним обсягом оперативної пам'яті - 16 гігабайт стандарту DDR4 (2666 MHz), а також великою кількістю пам'яті фізичної - 480 гігабайт + 1 терабайт (SSD + HDD).

 

Ультра системні вимоги Outer Wilds для ПК

ARTLINE Gaming X51v11 - ігровий ПК, центральною гідністю якого є дискретна відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Це ігрова відеокарта, що забезпечує на 20% більше продуктивності, ніж класична 1660. Якщо порівнювати її з рекомендованою розробниками Nvidia GeForce GTX 1060, отримаємо підвищення продуктивності на 75%. Відеокарта побудована на архітектурі Turing, використовує надшвидкісну відеопам'ять GDDR6. Може бути використана для роботи з додатками по створенню графіки. Встановлений процесор - 6-ядерний Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 Ghz). ПК забезпечений двома накопичувачами: SSD + HDD (240 GB + 1 TB). Такий хід забезпечить вас не тільки великою кількістю пам'яті, але і прискореним відгуком операційної системи. Кількість пам'яті оперативної дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666).

 

4К системні вимоги Outer Wilds для ПК

ARTLINE Gaming X68v01 - ігровий ПК в стриманому корпусі TANK. Обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 який має в своєму розпорядженні 12 додаткових потоків для обробки. Процесор підтримує технологію Turbo Boost, підвищуючи тактову частоту при навантаженні від 3.6 до 4.2 ГГц. Для графічної обробки використовується дискретна відеокарта Nvidia GeForce RTX 2070 з 8 гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6. Вона стане відмінним рішенням для серйозних ААА-проектів, а також для стрімінгу на популярних світових майданчиках. Щоб прискорити роботу операційної системи, ПК був укомплектований 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Вся інформація зберігається на SSD- і HDD-накопичувачах.

 

 

Питання та відповіді