UA  |  RU

At Dead of Night – комп'ютерна гра у жанрі horror, point & click, розроблена студією Baggy Cat Ltd у 2020 році для платформ Microsoft Windows та macOS.

 

Підібрати ігровий комп'ютер

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для At Dead of Night
  4. Як підібрати оптимальний ПК для At Dead of Night
  5. Огляд гри At Dead of Night
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для At Dead of Night від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Дівчина Мая потрапляє до величезного готелю, в якому орудує психопат-вбивця

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для At Dead of Night

 

Системні вимоги At Dead of Night низькі. Розробники рекомендують використовувати процесор Intel Core i5 і задіяти лише 2 гігабайти оперативної пам'яті. Важить гра мало – 5 гігабайт. Запустити її можна лише на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги At Dead of Night

 

Рекомендовані системні вимоги At Dead of Night

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для At Dead of Night

 

Який процесор потрібен At Dead of Night

Системні вимоги At Dead of Night надто низькі, щоб підбирати під них комп'ютер у 2021 році. Бажаєте грати на максималках? Купуйте ПК з 8-ядерним процесором, таким як Intel Core i7-10700K або AMD Ryzen 7 5800X.

 

Яка відеокарта потрібна для At Dead of Night

Топова ігрова збірка має включати потужну ігрову відеокарту з підтримкою технологій для покращення графіки. Для гри в 4К, ми рекомендуємо ознайомитися з такими моделями: Nvidia GeForce RTX 3060 Ti / AMD Radeon RX 6800 XT / Nvidia GeForce RTX 3080.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для At Dead of Night

Для ігрових завдань достатньо 16 гігабайт оперативної пам'яті, для серйозних робочих цілей рекомендуємо встановити 32 гігабайти. Накопичувачів має бути два: SSD та HDD.

 

 

Огляд гри At Dead of Night

 

Атмосфера

Англійська погода – найхимерніша у світі. Вона може змінюватися кілька разів на день, тому англійці 30% свого часу про неї говорять. Дощ, грім та блискавки з сірих хмар – типове явище для острова Великобританія. Саме така погода застає головну героїню At Dead of Night, дівчину на ім'я Мая. Ідучи пустельною дорогою під голими гілками дерев, вона телефонує своїй подрузі, яка разом з друзями чекає її у величезному готелі на пагорбі. Компанія зібралися на музичний фестиваль, але ніхто з них не знав, що музики вони так і не почують.

Для розповіді At Dead of Night використовує кіношні ролики з реальними акторами. Проект змішує воєдино фільм та комп'ютерну графіку, містику та маніяка-вбивцю. Варто відзначити чудову гру лицедіїв із чарівним британським акцентом. Фільм вийшов хорошим, вміє створювати похмуру атмосферу і завжди її нагнітати. Увійшовши в готель, Маю зустрічає Джиммі, людина, з якої складається весь персонал. Дивакуватий юнак у смішному капелюсі відсилає хвалебні відгуки друзям дівчини, ті все оплатили та подбали про її благополуччя. Джиммі запитує, чи не хотіла б Мая трохи розважитися опівночі, відвідавши його власний гумористичний виступ. Хто ж знав, що гумор у хлопця вкрай специфічний.

 

Геймплей

At Dead of Night буде близька шанувальникам творчості Стівена Кінга. Якщо ви читали, або дивилися екранізацію «Сяйво» від Стенлі Кубріка, готель здасться вже знайомим вам місцем: кілька поверхів, довгі й серпантинні коридори, тисячі дверей, що приховують за собою щось страшне. Таких місць бояться, адже вони приваблюють нечисту силу.

Опівночі Мая чує шум і визирає з-за дверей свого номера. На її очах Джиммі вбиває відвідувача, після чого помічає її. Тепер головне завдання дівчини – вижити, попутньо роз'яснивши, що тут відбувається. Джиммі – психопат-вбивця з яскраво вираженою шизофренією та роздвоєнням особистості. Його мотиви будуть розкриті по мірі проходження, а поки що вам потрібно тікати і ховатися, адже маніяк відкрив на вас полювання. Гра використовує point & click-механіки, тому використовувати, в основному, ми будемо тільки мишку. Пересувається героїня дуже швидко, і це одна з фішок гри. За наступним поворотом вас може чекати Джиммі з величезним кийком в руках. Маніяк нападає раптово і швидко, приголомшуючи Маю і відправляючи її на респаун.

Як це зазвичай буває у хоррорах, вибратися через головний хід не вийде. Джиммі подбав про все, адже вже не перший рік убиває своїх відвідувачів. На його рахунку безліч жертв, і з більшістю з них ви зможете познайомитися особисто. Тут починається містика, адже для того, щоб втекти, ми спілкуватимемося з духами за допомогою спеціального переносного пристрою, що нагадує старе радіо. Не обійшлося і без скрімерів, але в At Dead of Night вони доволі шанобливі до гравця, адже не використовують для переляку жахливих, понівечених облич. Гра майстерно дуритиме вас. Предмети інтер'єру часто нагадуватимуть жваві фігури, придивлятися до всього доведеться на перманентній основі. Елементів інтер'єру дуже багато, з-поміж них вам потрібно шукати особисті речі вбитих, щоб вийти з ними на контакт. Досліджуючи кожен номер за допомогою універсального ключа, ми риємось у скринях та шафках. Знайшовши предмет, необхідно знайти спеціальне місце для розмови з духом. Знаходити квестовий лут допоможе магічний компас. Також у грі є магічне дзеркало, яке дозволить внести прояснення у ситуацію, хоч вони виглядають галюциногенно. Витягуємо приймач і починаємо розмовляти з мертвими, вибираючи доступні репліки. Саме вони стануть ключовими фігурами вашого порятунку, але не варто забувати про Джиммі, адже він завжди десь поблизу. Маніяк комфортно почувається у своєму готелі, тому часто церемониться з Маєю, насміхається і гукає її. Серце починає битися швидше, музика стає гучнішою. Намагаємося зачинитися в одному з номерів і сховатись, хоч потайні місця не завжди гарантують безпеку. Сховавшись у шафі, Джіммі може дістати вас, оглушивши кийком. Після ми починаємо знову, доведеться знову спускатися на нижній поверх, щоб взяти ресивер. На щастя, всі духи завжди на своїх місцях.

At Dead of Night – годний проект, який сподобається навіть тим, хто не любить страшилки. Він витончено комбінує атмосферу з інтригуючим сюжетом, змушує вас запам'ятовувати і навіть записувати номери з потрібними предметами. Ціна гри в хованки – ваше власне життя.

 

Графіка

At Dead of Night відрізняється гарним графічним рівнем. Багато хвалебних коментарів чекати не варто, але графіка виконана добре, добре опрацьовані предмети інтер'єру. У грі витончена стилістика. Музичний супровід круто нагнітає атмосферу, змушуючи серце битися швидше. Освітлення – слабке місце At Dead of Night, але з часом перестаєш помічати слабкі місця гри.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для At Dead of Night від ARTLINE

 

Кілька днів тому компанія ARTLINE отримала національну відзнаку «Вибір споживача 2021». Четвертий рік поспіль ігрові комп'ютери від нашого інтернет-магазину визнані найкращими в Україні. ARTLINE – синонім високої якості. Купуйте ігрові ПК у нас і назавжди забудьте про переживання «чи потягне мій комп'ютер».

 

Підібрати ігровий комп'ютер

 

Стандартні системні вимоги At Dead of Night для ПК

ARTLINE Gaming X34v18 – ігрова збірка у привабливому корпусі QUBE з RGB LED-підсвічуванням. Її дизайн враховує всі зручності під час експлуатації, тому потрібні інтерфейси розташовані на верхній частині, а прозора стінка завжди дозволяє побачити внутрішній «стан справ». У комп'ютері встановлений 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) з 10-го покоління Comet Lake, ігрова відеокарта AMD Radeon RX 560 із чотирма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5. Для зберігання файлів модель обладнана двома накопичувачами: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ). Об'єм оперативної пам'яті складає 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги At Dead of Night для ПК

ARTLINE Gaming X55v27Win – ігрова збірка з встановленою операційною системою Windows 10 Home. Як і попередня, має 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz). В роботі використовує 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 Gaming) та ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6). Вона має технології DLSS і Ray Tracing для підвищення FPS і поліпшення візуальної якості. Файловий накопичувач – SSD диск (1 терабайт).

 

Ультра системні вимоги At Dead of Night для ПК

ARTLINE Gaming X95v34 – новинка в асортименті ARTLINE. Ігровий комп'ютер з 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700KF (3.8 – 5.1 GHz), який працює на 16 потоків. Встановлено топову ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB) із сімейства Ampere. У роботі вона задіює технологію трасування променів, покращуючи якість відображень та освітлення, технологію DLSS для підвищення кадрової частоти, як і технологію Reflex. Чудово поєднується з моніторами G-Sync від Nvidia. Також у збірці встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming) та два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги At Dead of Night для ПК

ARTLINE Overlord STALKERv30 – топовий ігровий комп'ютер з незвичайним дизайном у корпусі Cougar Conquer 2. Цей футуристичний «прибулець» дозволить вам запускати будь-які ігри на максимальних графічних налаштуваннях, працювати з «вимогливим» програмним забезпеченням, стримувати та писати lets play`ї. Він забезпечений 12-ядерним процесором AMD Ryzen 9 5900X (3.7 – 4.8 GHz), створеним на архітектурі Zen 3. Чіп працює на 24 потоки, має систему водяного охолодження. Відеокарта - Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB) з raytracing, DLSS, Reflex. Є 32 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3600 Gaming) і два файлові накопичувачі: SSD M.2 NVME (1 TB) + HDD (2 TB).

Питання

Чи підтримує At Dead of Night контролери?
Так, у грі є підтримка геймпадів
Чи є українське, російське озвучення для At Dead of Night?
Ні, озвучка у грі лише англійська, але є російські субтитри
Де придбати At Dead of Night?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1450830/At_Dead_Of_Night/