UA  |  RU

У цій статті ми розглянемо Bluetti EP760. Пристрій є універсальним рішенням для збереження енергії для дому. Завдяки інноваційному дизайну Bluetti EP760 можна підключити до 2-4 додаткових батарей та інтегрувати в основну мережу будинку. Це забезпечить гнучке енергетичне рішення.

Вибрати систему зберігання енергії

 

 

Зміст:

 

  1. Переваги Bluetti EP760
  2. Що являє собою Bluetti EP760
  3. Розширення можливостей свого світу за допомогою EP760
  4. Особливості Bluetti EP760
  5. Установка EP760 та В500
    • Складання обладнання
    • Підключення акумулятора до панелі з контролером
    • Встановлення кришок
    • Підключення підпанелей до головної панелі
  6. Де можна придбати систему резервного енергозабезпечення Bluetti EP760?

 

 

Переваги Bluetti EP760

 

Система базується на надійній та безпечній технології літій-залізо-фосфатних акумуляторів. Тому EP760 забезпечує 10-річну гарантію. Це гарантує наявність енергії у будь-який час, коли вона вам потрібна. Пристрій може надійно працювати при внутрішніх та зовнішніх температурах. Пристрій буде відмінним варіантом для всіх ваших потреб щодо енергозабезпечення будинку.

На світанку сонячні панелі збирають сонячну енергію та зберігають її в EP760. Це дозволяє щодня використовувати енергію у будинку. Під час пікового сонячного годинника ефективність заощадження EP760 збільшується, що дозволяє замінити основну мережу та забезпечити весь будинок електроенергією. Такий підхід дозволить заощадити гроші на рахунках за електроенергію.

Існують інші переваги EP760. У нічний час ви можете заряджати систему значно дешевше за спеціальним тарифом. Зайва енергія, яка була збережена протягом дня, може живити високопотужні пристрої для безперебійного функціонування вашого будинку. Інтелектуальна програма Bluetti дозволяє керувати споживанням електроенергії. У ньому можна виконувати управління та моніторинг енергії EP760 у різні періоди.

У ситуації з вимкненням електроенергії EP760 стане резервним джерелом живлення, надаючи вам спокій. Ви будете впевнені, що ніколи не залишитеся без електроенергії. Використання такого пристрою дозволить досягти сталого способу життя. Ви зможете заощаджувати енергію та гроші у довгостроковій перспективі з EP760.

 

 

Що являє собою Bluetti EP760

 

Bluetti EP760 є однофазною системою зберігання енергії. Основний її напрямок – житлові приміщення. Така система дозволить людям жити краще. Функції пристрою:

Система BLUETTI EP760 дозволяє накопичувати енергію у житлових будинках. З її допомогою забезпечується резервне живлення у різних ситуаціях, наприклад, вимкнення електроенергії. Ще система дозволяє зменшити витрати. EP760 чудово поєднується з житловими приміщеннями. Це буде відмінний варіант для зернових складів чи тваринницьких ферм. Давайте розглянемо, чому люди вибирають BLUETTI EP760:

 

 

Розширення можливостей свого світу за допомогою EP760

 

Нижче ми розглянемо основні можливості Bluetti EP760:

  1. Ефективна потужність. Управління стало простішим. Ви можете підключити вже встановлені сонячні панелі до пристрою для створення безкоштовної енергії. EP760 збереже цю енергію і живитиме будинок у похмуру погоду чи вночі. Ви станете виробником електроенергії та зможете скоротити витрати.
  2. Купуйте дешево, продавайте дорого. Користувач може переключити пікове навантаження. Це забезпечить заряджання енергією сонця або в нічний час недорогою електроенергією. Такий підхід дозволить вирішити питання щодо економії грошей за електроенергію. Таку систему вигідно використовувати людям, які мають електромобілі, кондиціонери, обігрівачі.
  3. Відкрийте енергетичну свободу. EP760 дозволить вам не залежати від мережі та отримати просто безмежні можливості у сфері енергетики.

 

Bluetti EP760 може працювати з сонячними системами, які вже встановлені у вашому будинку. Сонячні системи часто виробляють надто багато енергії. EP760 дозволяє повернути в енергосистему надмірну енергію. Така система ефективно працює з електроенергією, що буде гарною інвестицією. Збережену енергію можна використовувати вночі чи у дощові дні.

Також можна створити свою сонячну систему. Bluetti пропонує клієнтам інструкцію, як правильно виконати підключення та налаштування сонячних панелей до акумуляторів. Це дозволить зробити оптимальну оптимізацію до умов у вашому будинку. Ви отримаєте довгострокову вигоду та високий рівень енергоефективності.

Ще один варіант установки EP760 дозволяє виконати інтеграцію до мережі без використання сонячних панелей. Опція перемикання пікового навантаження дозволить знизити витрати на оплату рахунків.

 

 

Особливості Bluetti EP760

 

BLUETTI надає великого значення безпеці домашньої енергії. Відповідно до вимог маркування CE, EP760 оснащений найнадійнішими та стабільними акумуляторними елементами LiFePO4 (LFP). Ці акумулятори менш схильні до спалаху та вибухів, на відміну від інших літій-іонних акумуляторів. Такі елементи дозволяють забезпечити не тільки безпечну роботу, а й підвищують довговічність пристрою.

Потужність EP760 зможе відповідати вашим потребам. Користувачі зможуть поєднати 2-4 батареї В500, кожна з яких має потужність 4.960Wh. В підсумку забезпечується гнучка ємність 9,9kWh – 19,8kWh. Це дозволить вам адаптувати систему до побутового споживання енергії.

Зрозуміла і проста програма BLUETTI дозволить вам на смартфоні стежити за станом акумулятора. Такий підхід дозволить ефективно керувати споживанням електроенергії, гарантуючи точність. Все це стане запорукою використання всіх можливостей EP760.

 

 

Установка EP760 та В500

 

Далі ми розглянемо процес встановлення EP760. Насамперед користувачеві необхідно ознайомитися з інструкцією.

 

Збірка обладнання

Інструкція:

  1. Спочатку необхідно зібрати EP760 та В500. Основа розташовується на підлозі.
  2. Для досягнення стабільності основи слід відрегулювати ніжки. Між основою та стіною відстань має бути 5-5.5 см. На основу слід помістити акумуляторний блок.
  3. До акумуляторних блоків слід прикріпити монтажні кронштейни. Затягуємо гайки та перевіряємо, щоб кронштейн щільно прилягав до стіни. Позначаємо необхідні місця на стіні, знімаємо всі блоки та просвердлюємо отвори. У створені отвори вставляємо анкери. Встановлюємо блоки на місце та прикріплюємо їх до стіни.

 

Підключення акумулятора до панелі з контролером

Інструкція:

  1. Знімаємо кришки з позитивних та негативних клейм з лівого боку EP760. Силовий кабель EP760 на одному кінці має швидкознімну конструкцію. Підключаємо силовий кабель від акумулятора між блоками EP760 та В500. Коли з'єднання буде надійним ви почуєте клацання. Після підключення захисні кришки повертаємо на місце. Для з'єднувальних кабелів розширення акумулятора, які з'єднують блоки В500, обидва кінці кабелю мають швидкознімну конструкцію. Підключаємо кабелі розширення акумулятора між блоками В500. Коли з'єднання буде надійним, ви почуєте клацання.
  2. Обидва кінці кабелю зв'язку мають швидкороз'ємну конструкцію. Підключіть кабель зв'язку.
  3. Заземлюючий мідний кабель має жовто-зелений колір. Підключіть заземлюючі провідники між блоками EP760 та В500, а також між блоками В500.
  4. Підключення EP760 до підпанелі. Зніміть захисний кожух із кабелів навантаження. Прикріпіть клейма OT до кабелів. Підключіть їх до відповідних клейм мережі або резерву. Встановіть захисний кожух назад, затягніть кришки для кріплення кабелів.
  5. Підключення IoT контролера. Підключіть контролер до інвертора, а потім закріпіть на стіні.

 

Встановлення кришок

Прикріпіть ліву та праву бічну кришку до блоків EP760 та В500. Вставте гумову кришку в ручку EP760.

 

Підключення підпанелей до головної панелі

Спочатку знайдіть електролічильник у розподільчій коробці. Натисніть СТ EP760 на одну проводку живлення головного контуру. Після цього знайдіть клемну колодку в контурі або поруч із шинною колодкою. Підключіть до клеймів проводку та провід. Далі все підключаємо, як на малюнку нижче.

Виберіть деякі критичні навантаження, які потрібно працювати під час відмови мережі. До перемикачів необхідно підключити критичне навантаження. Загальна сума критичного навантаження повинна бути не більше 7600 Вт.

 

 

Де можна придбати систему резервного енергозабезпечення Bluetti EP760?

 

Якщо ви хочете зробити свій будинок енергонезалежним, то можете придбати Bluetti EP760. В інтернет-магазині Артлайн пропонується така система. За наявності питань про роботу EP760 ви можете зв'язатися з менеджерами Артлайн. Вони дадуть відповіді на ваші запитання і детально розкажуть про систему, що вас цікавить.

Купити Bluetti EP760+2xB500 7600W 9920Wh

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

info@artline.ua

Питання

Чому варто вибрати Bluetti EP760?
Компанія Bluetti докладає зусиль для забезпечення стійкого способу життя. Розробники зробили великий внесок у створення екологічного майбутнього. Тепер окремі люди можуть працювати з відновлюваними джерелами енергії, що створює чистіший світ.
Чи варто переходити на екологічно чисту енергетику?
Якщо ви будете використовувати накопичену чисту та відновлювану енергію, скоротите використання викопного палива. Це дозволить мінімізувати викиди вуглекислого газу. Такий підхід стане запорукою стійкого майбутнього та підвищить якість життя на планеті.
Який рівень потужності у Bluetti EP760?
Максимальна потужність пристрою EP760 становить 7600 Вт. Це дозволить забезпечити живлення для водонагрівача, сушарки, електричної плити та інших приладів високої потужності. Bluetti EP760 є універсальним та надійним рішенням для зберігання енергії.