UA  |  RU

Ми постійно спостерігаємо за ситуацією на ринку ПК та ноутбуків. Зараз чудовий час, щоб придбати такий новий пристрій. Ми вирішили скласти рейтинг із найкращими пропозиціями у 2024 році. Далі буде доступний рейтинг таких пристроїв.

 

 

Зміст:

 

  1. Найкращі пропозиції ігрових ПК
  2. Найкращі пропозиції: ігри та робота
  3. Де можна купити найкращі ПК та ноутбуки 2024 року?

 

 

Найкращі пропозиції ігрових ПК

 

ARTLINE Overlord X93v75

Комп'ютер ARTLINE Overlord X93v75 зайняв лідируючу позицію. Це високопродуктивний ПК, який має чудовий дизайн. Його технічні параметри залишатимуться актуальними тривалий час під час вирішення багатозадачних операцій. Процесор i7-14700KF зможе здивувати навіть найвибагливіших користувачів, а відеокарта 4070 SUPER забезпечить плавний ігровий процес та підвищену якість графіки.

 

ARTLINE Silent SL5v18

Комп'ютер ARTLINE Silent SL5v18 має деякі відмінності від розглянутої моделі. Тут більш старий процесор та відеокарта RTX 4060 Ti. Також варто звернути увагу на ОЗП, що представлена поколінням DDR4 на 32GB. В іграх забезпечується надійна та стабільна робота. Важливим плюсом Silent SL5v18 є підтримка USB 3.1 Type-C.

 

ARTLINE Overlord ASMVv50

Комп'ютер ARTLINE Overlord ASMVv50 – найкращий вибір для любителів процесорів AMD. Якщо подивитися на результати тестів Ryzen 7 7700X, то можна побачити, що це надійний та високопродуктивний пристрій. Завдяки RTX 4070 ви зможете запускати на ПК усі існуючі ігри. Корпус комп'ютера має гарний дизайн, у ньому застосовується підсвічування RGB. У результаті ви отримуєте високопродуктивну машину із потужною системою охолодження.

 

 

Найкращі пропозиції: ігри та робота

 

Lenovo Legion Slim 5 16IRH8

Ноутбук Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 є високопродуктивною машиною в іграх та роботі. У даному ноутбуці відмінно поєднується портативність та автономність. Процесор i5-13500H разом із потужною відеокартою RTX 4060 дозволить отримати гідний рівень ефективності. Legion Slim 5 залишатиметься актуальним протягом тривалого часу. Ще варто відзначити наявність 3D-звуку у пристрої. Така аудіосистема забезпечить повне занурення у ігровий світ.

 

Acer Nitro 5 AN515-58-587V

Ноутбук Acer Nitro 5 AN515-58-587V орієнтований для геймерів та виконання ресурсомісткої роботи. Завдяки потужному процесору i5-12450H, що функціонує в парі з RTX 4050, користувачі зможуть отримати незабутні враження від ігрового процесу. Також варто відзначити частоту екрану 144 Hz, за допомогою якої забезпечується реалістичне зображення. Під час гри та роботи з контентом ви не побачите затримок. Клавіатура має RGB, що забезпечує ігрову атмосферу.

 

Acer Nitro 16 AN16-41

Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-41 Black забезпечить користувачеві неймовірний рівень продуктивності. На ньому можна не лише грати в ігри, а й створювати контент. Потужність забезпечується за рахунок Ryzen 7 7735HS та RTX 4050. Екран ноутбука відрізняється високою чіткістю, картинка на ньому має насичені кольори. Ноутбук має багато інтерфейсів, а також підтримує Wi-Fi 6E. Все це гарантує надійну роботу пристрою.

 

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6

Ноутбук Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, на відміну від минулих моделей, має інтегровану графіку Intel Iris Xe Graphics. Разом із процесором i5-1135G7 пристрій забезпечує необхідну потужність для роботи та нескладних ігор. Машина має багато інтерфейсів для підключення додаткового обладнання. Ще в пристрої чудовий звук, який досягається за рахунок опції Dolby Audio.

 

Lenovo V15 G4 AMN Business

Ноутбук Lenovo V15 G4 AMN Business Black базується на процесорі Ryzen 5 7520U. Разом з інтегрованою графікою та ОЗП 16 GB пристрій здатний вирішити багато завдань. Екран відрізняється яскравістю та чіткістю, на ньому відсутні якісь неприємні відблиски. Ноутбук легкий та компактний, але має велику кількість інтерфейсів, у тому числі USB-C.

 

 

Де можна купити найкращі ПК та ноутбуки 2024 року?

 

Вибір відповідного ПК чи ноутбука є складним завданням. Тому варто звернутися до професіоналів із інтернет-магазину для вибору відповідного пристрою. У каталозі Артлайн пропонуються всі моделі пристроїв з розглянутої статті. З появою будь-яких питань можете зв'язатися з менеджерами інтернет-магазину.

Вибрати комп'ютер в ARTLINE
Вибрати ноутбук в ARTLINE

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

info@artline.ua

Питання

Яка марка ноутбука найкраща та надійна?
У нашому списку знаходяться ноутбуки Lenovo та Acer. Вибираючи ці марки, ви можете бути впевнені у надійності пристроїв.
Що краще купити ноутбук чи ПК?
Ноутбуки є актуальними в ситуаціях з частими переїздами. Якщо ви працюєте та запускаєте ігри вдома, то ПК стане найкращим вибором.
Що є найважливішим при виборі ноутбука?
Найважливішим параметром при виборі ноутбука є процесор та відеокарта. Також має бути ОЗП не менше 16 ГБ та достатній час автономної роботи.