UA  |  RU

Зараз найкращий час для придбання ноутбука для ігор. Для багатьох користувачів це оптимальний варіант, на відміну від вибору ПК. Вибираючи новий ноутбук, ви зможете не тільки запускати улюблені ігри, а й виконувати серфінг в інтернеті та працювати. На ринку пропонується багато цікавих моделей пристроїв. Далі ми розглянемо рейтинг найкращих пропозицій ігрових ноутбуків 2024 року.

 

 

Зміст:

 

  1. Lenovo Legion Slim 5
  2. Acer Nitro 16
  3. Acer Nitro 5
  4. Acer Extensa 15
  5. Acer Aspire 3
  6. Де можна знайти найкращі пропозиції ігрових ноутбуків 2024 року?

 

 

Lenovo Legion Slim 5

Ноутбук Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 варто відзначити через частоту екрану 165 Hz та діагоналі 16 дюймів. Це потужний ігровий пристрій за рахунок i5-13500H. Також у ньому використовується відеокарта RTX 4060. Цього буде достатньо для запуску будь-яких ігор. Незважаючи на такі потужні параметри, ноутбук має гарну автономність. Він може працювати без підзарядки 7 годин. Картинка на екрані є неперевершеною, тому геймер зможе насолоджуватися гарним ігровим світом.

 

 

Acer Nitro 16

Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-41 пропонує геймерам великі можливості щодо продуктивності. Також пристрій підходить для користувачів, які створюють контент. На ньому швидко обробляються дані за рахунок комплектуючих RTX 4050 та Ryzen 7 7735HS. Це забезпечує ефективне вирішення завдань навіть у ресурсомістких програмах. Всі користувачі будуть задоволені якістю зображення за рахунок частоти екрана 165 Hz. Якісне бездротове з'єднання забезпечується за рахунок Wi-Fi 6E.

 

 

Acer Nitro 5

Ноутбук Acer Nitro 5 AN515-58-587V дозволить користувачам запускати висококласні ігри. Завдяки i5-12450H та RTX 4050 геймерам вдається забезпечити відмінні ігрові умови. Під час виконання нескладних завдань на пристрої можна переключитися на інтегровану графіку. У Nitro 5 чудова система охолодження, тому за інтенсивних ігор ви отримаєте максимальний рівень продуктивності. Також варто відзначити реалістичний звук, що забезпечується за рахунок DTS:X Ultra.

 

 

Ноутбук Acer Extensa 15

Ноутбук Acer Extensa 15 EX215-55 зможе запускати лише старі та нескладні ігри, тому що в ньому використовується графіка Intel UHD Graphics. Гарний рівень продуктивності забезпечується за рахунок процесора i5-1235U. Також ноутбук може функціонувати в багатозадачних режимах, тому буде найкращим варіантом для робочого процесу. Якщо вам потрібний пристрій, який функціонує без зависань і затримок, то Extensa 15 буде найкращим варіантом.

 

 

Acer Aspire 3

Ноутбук Acer Aspire 3 A315-24P, як і розглянута вище модель, не має дискретної відеокарти. Тому тут використається графіка AMD Radeon Graphics. У пристрої застосовується ОЗП LPDDR5, тому гарантується оперативне завантаження та робота програм. Відмінною рисою Acer Aspire 3 стала підвищена автономність. Без заряджання ноутбук функціонує до 13 годин.

 

 

Де можна знайти найкращі пропозиції ігрових ноутбуків 2024 року?

 

Наразі найкращі пропозиції ігрових ноутбуків 2024 можна знайти в інтернет-магазині Артлайн. Геймери можуть розглянути запропоновані пристрої у нашому рейтингу та знайти їх у каталозі. З появою будь-яких питань про ноутбуки менеджери інтернет-магазину дадуть відповіді на ваші запитання.

Вибрати ігровий ноутбук в ARTLINE

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

info@artline.ua

Питання

Якими мають бути параметри ноутбука для невимогливих ігор?
Для таких ігор можна вибирати ноутбуки з інтегрованою графікою. Тут необхідно звертати увагу на процесор, який має бути актуальним та потужним.
Який ноутбук буде найкращим для ігор?
У нашому списку лідирує Lenovo Legion Slim 5. Саме цей ноутбук ми рекомендуємо вибирати геймерам для ігор.
Яка відеокарта для ноутбуків є актуальною у 2024 році?
Ми рекомендуємо звертати увагу на пристрої з RTX 4060 та 4050. Це актуальне покоління графічних процесорів, які показують високу продуктивність та ще тривалий час залишатимуться актуальними.