UA  |  RU

Трифазні гібридні інвертори Deye SUN-5/6/8/10/12K-SG04LP3-EU є найкращим приладом у плані управління енергією. Вони розроблені для застосування в енергетичних сонячних програмах. Такі моделі інверторів використовують для інтеграції сонячної генерації з акумуляторним зберіганням. Це дозволяє збільшити загальну ефективність системи та досягти оптимального застосування енергії.

Вибрати систему зберігання енергії в ARTLINE

 

 

Зміст:

 

  1. Основні параметри
  2. Технічні характеристики
  3. Фізичні та екологічні параметри
  4. Deye SUN-10K-SG04LP3-EU
  5. Deye SUN-12K-SG04LP3-EU
  6. Де можна придбати кращі гібридні інвертори Deye SUN-5/6/8/10/12K-SG04LP3-EU?

 

 

Основні параметри

 

Давайте розглянемо характеристики цієї серії приладів:

  1. Управління незбалансованим виходом. Користувачі мають можливість керувати цією опцією на 100%. У цій ситуації усі фази здатні видати до половини номінальної потужності. Ця опція дозволяє досягти стабільної роботи.
  2. Розширене керування акумуляторами. Гібридні інвертори підтримують 6 часових періодів. Це дозволяє спростити розширені стратегії, що застосовуються для керування енергією. Інвертор складається з конструкцій ізоляції трансформатора, що дозволяє досягти надійності та безпеки. Ще він сумісний із низьковольтними акумуляторами 48 В.
  3. Адаптованість для модернізації. Якщо ви хочете вдосконалити діючу енергетичну сонячну систему, використовуйте інвертори, які здатні з'єднуватися по змінному струму. Такий підхід дозволяє спростити модернізацію, а також без істотних переналаштувань розширити поточні установки.
  4. Паралельна робота модулів. Користувачі можуть підключити паралельно до 10 інверторів. Тут можна працювати з автономними та мережевими сценаріями, щоб ефективно масштабувати енергетичну систему. Паралельне підключення кількох акумуляторів дозволяє досягти великої гнучкості в плані отримання рішення щодо зберігання енергії.
  5. Сумісність із дизельними генераторами. Ці інвертори здатні накопичувати енергію, що виробляється дизельними генераторами. Це збільшує енергетичну стійкість, особливо в разі потреби використовувати резервні джерела живлення.

Інвертор має різні інтерфейси, за допомогою яких користувач забезпечує моніторинг і зв'язок. Тут можна використовувати LAN, 4G, Wi-Fi та інші варіанти. Також є інтерфейси CAN, RS232, RS485, що робить пристрій більш універсальним.

 

 

Технічні характеристики

 

Тепер перейдемо до технічних характеристик:

  1. Комплексний захист. В інверторах використовується велика кількість опцій, пов'язаних з безпекою, наприклад, захист від перенапруги, струму, від зворотної полярності, короткого замикання і теплозахист. Ще можна відзначити великі можливості щодо моніторингу.
  2. Рейтинг ефективності. Якщо подивитися на максимальний ККД, він становить вражаючі 97.6%. При цьому ККД MPPT дорівнює 99%, а європейський ККД – 97%. Такі значення забезпечують мінімальні втрати та максимально ефективне перетворення енергії.
  3. Параметри PV входу. Прилади мають спеціальні трекери, які дозволяють досягти гнучкої кількості рядків на трекер МРР і максимальної точки потужності. Паралельно підтримується діапазон вхідної потужності PV 6.5-15.6 кВт, що залежить від використовуваної моделі.
  4. Сумісність із батареями. Дані прилади здатні ефективно функціонувати з літій-іонними та свинцево-кислотними акумуляторами. При роботі з системою керування батареями, що самоадаптується, досягається напруга в діапазоні 40-60 В.

 

 

Фізичні та екологічні параметри

 

Основні параметри:

  1. Гарантія та відповідність. Інвертори поставляються із гарантією на 5-10 років. На цей параметр безпосередньо впливає місце встановлення, стандарти безпеки мережі та міжнародні норми.
  2. Конструкція та охолодження. В інверторах використовується розумна система повітряного охолодження. Також варто відзначити вагу 38 кг та компактні розміри 422х658х254 мм, куди не входять кронштейни та роз'єми.
  3. Захист від шуму та проникнення. Клас захисту – IP65, а рівень шуму не піднімається вище 55 дБ. Прилад можна використовувати поза приміщенням, що дозволяє за будь-яких умов навколишнього середовища досягти довговічності.
  4. Робоча температура. Інвертори, що розглядаються, здатні функціонувати в широкому діапазоні температур від -40°C до +60°C. Коли значення температури буде досягнуто більше +45°C, відбудеться зниження потужності. Вони працюють за будь-якого рівня вологості від 0 до 100%, а також їх дозволено використовувати на висоті до 2 кілометрів.

 

 

DEYE SUN-10K-SG04LP3-EU

 

DEYE SUN-10K-SG04LP3-EU є високотехнологічним рішенням, щоб ефективно працювати з енергією сонця. Компанія DEYE пропонує інноваційний пристрій, який може задовольнити запити різних категорій споживачів. У приладу чудові параметри, особливо його номінальна і пікова потужність, значення яких становлять відповідно 10 кВт і 20 кВт. Навіть за невеликого освітлення вдається почати генерацію енергії сонця. Безпечне електропостачання досягається за рахунок струму із чистою синусоїдою. Надійність забезпечується за рахунок роботи приладу із 3 фазами.

Якщо користувачеві буде недостатньо потужності, паралельно можна підключити додатково до 10 інверторів. Такий підхід дозволяє суттєво розширити можливості енергетичної системи, що використовується. Ще в інвертора збільшується потенціал за рахунок великої комплектації, наприклад Wi-Fi модулі, кабелі для комунікації, трансформатори струму та інше. З усією цією системою можна просто розібратися, в комплекті пропонується детальна інструкція.

 

 

DEYE SUN-12K-SG04LP3-EU

 

DEYE SUN-12K-SG04LP3-EU дозволяє користувачам досягти безперебійного 3-фазного живлення дачі або будинку. Також до нього можна підключити сонячну панель, що забезпечує підвищений рівень автономності. До цього інвертора можна підключати сонячні панелі двох площин, що з двома контролерами MPPT. Це дозволяє резервувати надлишки в акумулятор. Ще є спеціальний інтерфейс, через який підключається дизель-генератор. Варто відзначити можливість виконати пральне з'єднання акумуляторів. Інвертор комплектується всіма необхідними гвинтами, анкерними болтами та ключами, щоб користувач не мав проблем для його підключення. Також у комплект входить температурний датчик, спеціальні контактори для правильного підключення сонячних панелей та трансформатори струму.

 

 

Де можна придбати кращі гібридні інвертори Deye SUN-5/6/8/10/12K-SG04LP3-EU?

 

В Артлайн споживачі можуть знайти всі гібридні інвертори з цієї серії. За допомогою такого приладу можна вирішити низку завдань у сфері енергетики. Користувачі можуть вибрати в інтернет-магазині комплекти, які складаються з гібридних інверторів Deye SUN і акумуляторних батарей. Це дозволить оптимально підійти до вибору кращої установки для роботи з сонячними панелями. Наявність акумуляторних батарей дозволить зберігати надмірну енергію, щоб витрачати її в майбутньому.

Купити гібридний інвертор в ARTLINE

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

info@artline.ua

Питання

Як підібрати сонячні панелі до інвертора Deye?
Користувачі можуть використовувати сонячні панелі з інверторами Deye. Їхньому вибору необхідно приділити увагу, щоб все відповідало необхідним стандартам. Найкращим варіантом для гібридного інвертора будуть такі сонячні панелі, які відповідають значенню номінальної напруги МРРТ. Знайти цю інформацію можна в описі або технічних документах інвертора.
Що можна підключати через інвертор?
Завдяки інверторам користувачі можуть підключати до мережі електроприлади від акумуляторних систем. Найчастіше у таких ситуаціях споживачі підключають охоронну систему, опалювальний котел, пральні машини, комп'ютери, телевізор, холодильник та інші побутові прилади.
Якою потужністю має бути інвертор для дому?
Для забезпечення мінімальних електричних потреб в будинку можна вибрати інвертор на 5 кВт. Якщо ви хочете забезпечити безперебійне опалення в будинку і підключити кліматичну техніку, потрібно звернути увагу на моделі з вищою потужністю.