UA  |  RU

Для досягнення чудової продуктивності у сучасних пристроях генерації енергії від сонця розробники детально спроектували серію Deye SUN-(5-25)K-SG01HP3-EU. З її допомогою вдається вирішити низку питань у сфері енергетичних потреб. Споживачам доступні моделі із потужністю в діапазоні 5-25 кВт. Така різноманітність моделей дозволяє використовувати пристрій у житлових та комерційних приміщеннях. Дана серія інверторів має свої особливості, які дозволяють задовольнити динамічні вимоги енергосистем, забезпечуючи ефективність, гнучкість та надійність у керуванні енергією.

Вибрати систему зберігання енергії в ARTLINE

 

 

Зміст:

 

  1. Основні параметри
  2. Deye SUN-10K-SG01HP3-EU-AM2
  3. Deye SUN-12K-SG01HP3-EU-AM2
  4. Deye SUN-15K-SG01HP3-EU-AM2
  5. Deye SUN-20K-SG01HP3-EU-AM2
  6. Де можна придбати кращі гібридні інвертори Deye SUN-5/6/8/10/12/15/20/25K-SG01HP3-EU-AM2?

 

 

Основні параметри

 

Давайте розглянемо характеристики гібридних інверторів із цієї серії:

  1. Розширене керування енергоспоживанням. У цій серії інверторів з'являється можливість встановити до 6 різних періодів часу, щоб здійснювати заряджання/розряджання батареї. Подібна розширена опція робить можливим оптимальне використання енергії на базі певних потреб та доступної потужності, що дозволяє досягти ефективності та економії грошей.
  2. З'єднання змінного струму для модернізації. Фахівці розробили інвертор з урахуванням гнучкості, тому для модернізації діючих сонячних систем можуть з'єднуватися по змінному струму. Така можливість дозволяє досягти плавного шляху оновлення для сонячних систем, які необхідно покращити із застосуванням технології гібридного інвертора.
  3. Оптимальна сумісність із акумуляторами. Такі інвертори створені для акумуляторів, які здатні підтримувати напругу 160-700 В. Можливість роботи в даному діапазоні дозволяє досягти підвищеної ефективності. Система здатна адаптуватися до різних специфікацій батарей.
  4. Паралельна робота. Розглянуті гібридні інвертори здатні підтримувати паралельну роботу, тому в одну систему можна підключити до 10 приладів. У сфері розширення енергосистем така масштабованість дозволяє досягти вирішального значення енергосистеми в автономному та мережному додатку. Це задовольняє зростаючі енергетичні потреби.
  5. Підтримка дизельних генераторів. Важливою перевагою інверторів серії Deye SUN стала підтримка роботи від дизельних генераторів. Ця опція є універсальним кроком у сфері резервного живлення. Це дозволяє отримати гарантію того, що надлишкова енергія, що виробляється дизельним паливом, ефективно управлятиметься і зберігатиметься.
  6. Підвищена ефективність заряджання/розряджання. Такі інвертори мають максимальний струм зарядки/розрядки 50 А, що дозволяє досягти підвищеної ефективності. Завдяки цій опції користувачі можуть отримати максимальну вигоду від використання власних сонячних енергетичних систем. Це досягається за рахунок ефективного керування зберіганням енергії.

В інверторі є інтегрований захист, який полягає у зворотній полярності постійного струму, коротке замикання, навантаження, тепловий захист та інше. Прилад здатний працювати при широкому діапазоні температур від -40 до +60°C на висоті до 2000 метрів. Інвертор відповідає стандартам IEC/EN, що говорить про його високу надійність. Для здійснення моніторингу та зв'язку доступні методи LAN, 4G, Wi-Fi та інші. Для підвищення функціоналу можна користуватися інтерфейсами CAN, RS232, RS485. Є опція розумного повітряного охолодження.

Дана серія 3-фазних гібридних інверторів є найкращим рішенням, яке створено для роботи при генерації струму від сонячного світла. У приладах поєднується підвищена ефективність та передові опції. Все це робить їх чудовим вибором для підвищення загальної продуктивності системи. Ви зможете отримати ефективний засіб, щоб максимально використати відновлювану енергію сонця.

 

 

DEYE SUN-10K-SG01HP3-EU-AM2

 

DEYE SUN-10K-SG01HP3-EU-AM2 розроблено з метою підвищення ефективності роботи сонячних енергосистем. Пристрій має потужну комплектацію, куди входять різні роз'єми, кабелі та трансформатори. Цей інвертор здатний вирішити більшість завдань, оскільки його номінальна потужність досягає 10000 Вт, а пікова сягає 15000 Вт. Ще пристрій підійде для роботи з делікатною електронікою. Ви можете підключати медичні прилади, оскільки інвертор видає чисту синусоїду. 3-фазне живлення буде оптимальним варіантом для великих та промислових об'єктів.

Якщо відбувається знеструмлення, перемикання на живлення від акумуляторних батарей відбувається за 8 мс. Також є ряд додаткових можливостей, які роблять процес експлуатації пристрою зручнішим. Найчастіше цей гібридний інвертор на 10К використовують для живлення побутових приладів. Підтримується робота навіть із кліматичною технікою та з виробничими потужностями. У сфері сільського господарства можна використовувати прилад для систем автоматичного поливу або насосних станцій. Все це розширює ваші можливості щодо стабільного забезпечення електроенергією.

 

 

DEYE SUN-12K-SG01HP3-EU-AM2

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-12K-SG01HP3-EU-AM2 включає всі передові технології. Прилад дозволить досягти найкращої енергетичної ефективності у вашій сфері діяльності, особливо це стосується сонячних систем. Тут напруга поля PV дорівнює 180 В, тому навіть уночі або у хмарні дні інвертор зможе ефективно функціонувати та дозволить забезпечити стабільне вироблення енергії. Такий гібридний акумулятор зможе не тільки живити електроприлади в будинку, а й заряджати акумулятори. Номінальна та пікова потужність відповідно дорівнюють 12 та 18 кВт, що дозволить задовольнити запити споживачів усіх рівнів.

Рівень ККД становить 97,6%, тому досягається економія грошей за рахунок ефективного застосування сонячної енергії. Завдяки тому, що діапазон вихідної напруги дорівнює 180-280 В, а синусоїда чиста, електроприлади будуть працювати надійно і з високим рівнем стабільності. Використовувати прилад можна в екстремальних умовах, оскільки рівень захисту становить IP65. Ефективне керування сонячними панелями досягається не тільки за рахунок 3 фаз, а й завдяки 2 MPPT трекерам.

 

 

DEYE SUN-15K-SG01HP3-EU-AM2

 

DEYE SUN-15K-SG01HP3-EU-AM2 пропонує клієнтам великий спектр можливостей. Це забезпечує ефективне застосування відновлюваної енергії сонця у сфері генерації струму. Ключовою особливістю даного гібридного інвертора стала номінальна та пікова потужність відповідно 15 кВт та 22.5 кВт. Енергія сонця ефективно генерується навіть під час змінних умов. Чиста синусоїда інвертора гарантує отримання якісної та стабільної напруги, яка є ідеальною для більшості побутових приладів.

ККД приладу становить 97.6%, тому в електрику перетворюється більшість енергії сонця. Тут мінімальні втрати, ресурси використовуються ефективно. За потреби систему можна розширити, для цього слід паралельно встановлювати модулі. Якщо відбувається відключення електрики, то перемикання на живлення від акумуляторних батарей здійснюється за 8 мс. Користувачі можуть підключити Wi-Fi logger, що забезпечить зручний моніторинг. Також підтримується робота від дизельного генератора.

 

 

DEYE SUN-20K-SG01HP3-EU-AM2

 

DEYE SUN-20K-SG01HP3-EU-AM2 пропонує користувачам унікальні перспективи у сфері енергетики. Тут поєднується надійність, також можна відзначити його велику потужність. Це найкращий варіант для професійних споживачів. Якщо подивитися на основні переваги цього інвертора, можна відзначити надійне і оперативне підключення сонячних панелей. Інвертор має потужну комплектацію, куди входить багато роз'ємів, кабелів, трансформаторів. Для забезпечення сучасного керування можна використовувати Wi-Fi модуль.

Номінальна та пікова потужність відповідно рівні 20К та 30К Вт. Це забезпечує можливість роботи з різними навантаженнями, зокрема з великими обсягами. Стабільне електропостачання та ефективне перетворення енергії забезпечується за рахунок чистої синусоїди та вхідної напруги на рівні 170-280 В. Це дуже ефективний прилад, який на практиці довів свої переваги. У всьому світі споживачі обирають цей інвертор для сонячних систем.

 

 

Де можна придбати кращі гібридні інвертори DEYE SUN-5/6/8/10/12/15/20/25K-SG01HP3-EU-AM2?

 

Такі гібридні інвертори дозволяють користувачам досягти енергетичної ефективності. У каталозі Артлайн доступні розглянуті у статті моделі приладів. Подібні пристрої підвищують рівень автономності споживача. Завдяки своєму функціоналу вони відмінно підходять для роботи з діючими сонячними системами. Ви зможете ефективно вирішити наявні проблеми у сфері енергетики. Фахівці Артлайн допоможуть вам вибрати потрібний рівень потужності такого приладу із серії SUN.

Купити гібридний інвертор в ARTLINE

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

info@artline.ua

Питання

Чи може інвертор Deye працювати без акумулятора чи мережі?
Головною особливістю гібридних інверторів Deye стала їхня універсальність. Вони здатні функціонувати автономно або у мережі. Ще необхідно звернути увагу на обрану модель, так як у різних приладах умови роботи можуть змінюватись.
Як дізнатися, що акумулятор інвертора несправний?
Про слабкий акумулятор говорить ряд факторів. Наприклад, інвертор під навантаженням вимикається. У такому випадку потрібно замінити батарею. Якщо ви працюєте із залитими свинцево-кислотними акумуляторами, необхідно переконатися, що електроліт знаходиться на стабільному рівні. Ще можна обережно зняти вентиляційні кришки, щоб дізнатися, який усередині рівень рідини.
Хто виготовляє інвертори Deye?
Група компаній Deye Technology Group займається виробництвом таких інверторів. До цієї групи входить компанія Deye Inverter Technology, яка працює з 1990 року. Зараз вона знаходиться у топ-3 світових виробників сонячних систем та інверторів у Китаї. Компанія успішно конкурує з багатьма відомими брендами.