#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Star Wars Jedi Survivor

Купити комп'ютер для Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor – комп'ютерна гра в жанрі action / adventure, розроблена студією Respawn Entertainment у 2023 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 5, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Star Wars Jedi Survivor
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Star Wars Jedi Survivor
  5. Огляд гри Star Wars Jedi Survivor
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Star Wars Jedi Survivor від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події гри розгортаються через 5 років після подій попередньої частини. Кел Кестіс стає джедаєм і намагається вести боротьбу з Імперією, щоб вижити та об'єднати Орден.

На релізі гра отримала вкрай негативні відгуки через жахливу оптимізацію.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Star Wars Jedi Survivor

 

Хоч Jedi Survivor зламана на релізі і зовсім позбавлена оптимізації, через деякий час гра почне працювати нормально і для неї все одно знадобиться хороша ігрова збірка. Не забуваємо про 64-розрядну операційну систему Windows 10 і вище, а також 155 гігабайт вільного простору для установки.

 

Мінімальні системні вимоги Star Wars Jedi Survivor

  • Процесор: Intel Core i7-7700 / AMD Ryzen 5 1400
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Star Wars Jedi Survivor

  • Процесор: Intel Core i5-11600K / AMD Ryzen 5 5600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2070 / AMD Radeon RX 6700 XT
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Star Wars Jedi Survivor

 

Який процесор потрібний для Star Wars Jedi Survivor

На даний момент гра практично не використовує процесор, направляючи все навантаження на відеокарту, але цей факт повинен змінитися, тому радимо для гри рекомендований авторами AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor дуже вимоглива до обсягу відеопам'яті, тож під гру найкраще підбирати процесор від AMD, відеокарти яких завжди славилися великими обсягами пам'яті. Рекомендовані моделі: AMD Radeon RX 6700 XT / AMD Radeon RX 6800 XT.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Star Wars Jedi Survivor

16 гігабайт ОЗУ та SSD-накопичувач – золотий дует для задоволення витворів сучасної ігрової індустрії.

 

 

Огляд гри Star Wars Jedi Survivor

 

Атмосфера

З моменту релізу Fallen Order минуло чотири роки. За цей час ігри не встигли суттєво змінитися, хоч ігрова індустрія вже отримала двигун Unreal Engine 5, ігри на якому досі лише перебувають у процесі розробки. Студія Respawn Entertainment вирішила не гаяти час на очікування і розіграти ту саму карту, що й кілька років тому, тільки цього разу зіграти по-великому.

Чи вийшло в них? Якщо ви зайдете в Steam, ви жахнетеся і вирішите, що авторам цього проекту не просто не вдалося зробити гарну гру, їм вдалося створити справжнього Франкенштейна, який через деякий час уб'є свого господаря. Але не варто поспішати з висновками, оскільки гра набрала вкрай негативні відгуки через погану оптимізацію на релізі. Електронікам навіть довелося публічно вибачатись перед фанатами і, що найдивніше, бути відвертими. Вони чесно відповіли, що найближчим часом не варто чекати кардинальних змін та робочих фіксів. Але вже через пару днів гравці самі почали експериментувати і шукати робочі способи підвищення FPS, про які ми розповімо вам пізніше, а тепер настав час вирушити в нову космічну подорож і знову стати на шлях протистояння злу.

 

Геймплей

Всім відомо, що Star Wars Jedi Survivor – це сюжетно-орієнтована гра. Це кіношна пригода з чудовою графікою, сучасними анімаціями та якісною лицьовою мімікою. Як і перша частина, друга пропонує багато екшену і робить це практично відразу, демонструючи високу якість візуальних ефектів. Так як на повне проходження основної сюжетної лінії вам знадобиться близько 20 годин, ми не заглиблюватимемося в неї і розповсюджуватимемо спойлери. Скажемо дуже лаконічно – це гідне продовження чудової історії, яке ще краще розкриває персонажів та натякає на третю гру. Ну а ще – багатьом добрим хлопцям доведеться померти.

Star Wars Jedi Survivor можна позиціонувати як повністю доопрацьовану (але не в технічному плані, звичайно) Fallen Order з розширеними можливостями та безліччю покращень. Перша гра багато в чому була сирою та недоробленою до кінця, саме таке відчуття переслідувало тебе все проходження, особливо коли персонаж не долітав до потрібної платформи з невідомих причин чи не хотів за неї вчепитися. Через цікавий сюжетно-геймплейний тандем грі пробачали багато, але Survivor вибирає інший шлях і називається він «все і відразу». Тут ви не зустрінете подібних казусів, а з перших хвилин почнете гру за справжню машину для вбивства, яка має у своєму розпорядженні всі бойові прийоми з першої частини. Кел перетворився на повноцінного лицаря-джедая, тому з самого початку у нього вже вивчена величезна кількість прийомів - їх ми будемо тільки збільшувати. Бойова система у грі стала ще різноманітнішою. Якщо у Fallen Order під кінець ми отримували дві стійки, у Survivor їх цілих п'ять. Тепер у Кела є можливість брати два світлові мечі в обидві руки, перетворювати меч на гарду і орудувати, як дворучником, битися з використанням подвійного світлового меча та комбінувати одинарний із бластером. Це відкриває великі можливості та вносить потужну різноманітність у геймплей, завдяки чому рубати супротивників не набридає до кінця. Імовірність відрубати кінцівку стала вищою і тепер поширюється і на піхоту Імперії. Крові та м'яса не додали, але виглядає все досить ефектно. Боївка в Star Wars Jedi Survivor дійсно дуже захоплююча і такою вона стає через величезну кількість можливих сценаріїв. Ви можете відкинути супротивника силою, а той полетить з високого даху вниз, можете кинути у супротивника світловий меч і повернути його назад. У гру додали пафосні one hit-добивання, хоч стелсом тут і не пахне, а також є можливість уповільнення часу, що перетворює всіх недругів навколо на капусту.

Не поменшало і паркуру в новій частині Star Wars. Як завжди, він тут виконаний чудово, всі технічні недоліки були усунені. Паркурити доведеться багато, адже тепер кожна локація у грі безшовна, відкрита для дослідження. Деякі сектори доведеться відкривати, тому лазитимемо по цікавих місцях, щоб відшукати ключик. Оскільки світ гри відкритий, розробники насипали сайд-квестів, які вийшли не надто цікавими через поверхневі історії та модель «піди – принеси». Сам світ вийшов дуже красивим і жвавим на вигляд. Ми маємо кілька планет з різними біомами, види на яких приносять яскраві враження. Ідентичні враження приносить і широка система кастомізації персонажа. У грі багато різних шмоток, а також варіантів зміни іміджу Кела – від зачісок до вусів.

 

Графіка

Star Wars Jedi Survivor відрізняється гарною та сучасною графікою. Є технологія трасування променів у реальному часі, за рахунок якої гра виглядає ще краще. Мила стало набагато менше, покращилася також дальність промальовування текстур. Особливо тішить підхід авторів до індивідуального налаштування – кілька гарних меню і жодних зайвих витрат часу відразу після запуску.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Star Wars Jedi Survivor від ARTLINE

 

Невідомо, скільки Respawn Entertainment буде працювати над патчами, щоб пофіксити Star Wars Jedi Survivor. Відштовхуючись від цього, ми порекомендуємо лише топові ігрові комп'ютери від нашого інтернет-магазину.

 

 

Стандартні системні вимоги Star Wars Jedi Survivor для ПК

ARTLINE Gaming X72v16 - ігрова збірка з 8-ядерним процесором AMD Ryzen 7 3700X, який працює в діапазоні тактової частоти 3.6 - 4.4 ГГц. У збірці встановлена ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6700 XT з 12 гігабайтами відеопам'яті. Є два файлові накопичувачі (SSD / 480 GB + HDD / 1 TB) і 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 MHz).

 

Високі системні вимоги Star Wars Jedi Survivor для ПК

ARTLINE Gaming X79v38 - ігрова збірка з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 - 4.9 GHz), виконана в корпусі QUBE WIZARD. На її борту ви побачите потужну ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3080 Ti (12 GB), яка дозволить вам грати в роздільній здатності 4К зі стабільно високим FPS. Також в комп'ютері встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming) та 1-терабайтний SSD.

 

Ультра системні вимоги Star Wars Jedi Survivor для ПК

ARTLINE Overlord GIGAv28 – ігровий комп'ютер із 16-ядерним процесором Intel Core i7-13700KF (3.4 – 5.4 GHz), який сьогодні позиціонується як один із найпотужніших та найперспективніших чіпів на ринку. Створений в кастомному корпусі QUBE GRIFFIN, за прозорою стінкою якого знаходиться топова відеокарта Nvidia GeForce RTX 4080 (16 GB) з останнього покоління. Об'єм ОЗУ становить 32 гігабайти (DDR5 / 6000 MHz), а обсяг постійної пам'яті дорівнює 3 гігабайтам (SSD+HDD).

 

4К системні вимоги Star Wars Jedi Survivor для ПК

ARTLINE Samurai SAMURAIv58 – ігровий комп'ютер у кіберпанковому корпусі OVERLORD CYBER з посиланням до Cyberpunk 2077. Має в своєму розпорядженні 14-ядерний процесор Intel Core i5-13600KF (3.5 – 5.1 GHz) з 13-го покоління, 32 гігабайти ОЗУ стандарту DDR5, який майже вдвічі швидший за DDR4. При цьому головною перевагою збірки є королівська Nvidia GeForce RTX 4090 з 24 гігабайтами відеопам'яті - одна з найкращих відеокарт на сьогоднішній день. Файлові сховища: SSD (1 ТБ) + SSD (1 ТБ).

Питання

+ Як підвищити FPS у Star Wars Jedi Survivor?
Спробуйте включити анізотропну фільтрацію в Nvidia Control Panel
+ Коли пофіксять Star Wars Jedi Survivor?
Патчі з фіксами до гри вийдуть у травні 2023
+ Де придбати Star Wars Jedi Survivor?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/1774580/STAR_WARS_Jedi_Survivor/?l=ukr