#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Paradise Lost

Купити комп'ютер для Paradise Lost

Paradise Lost - комп'ютерна гра в жанрі adventure, розроблена польською студією PolyAmorous в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 5, Xbox Series X / S, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Paradise Lost
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Paradise Lost
  5. Огляд гри Paradise Lost
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Paradise Lost від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Paradise Lost розповідає про альтернативний всесвіт, в якому нацисти підірвали ядерні бомби, знищивши все живе на Землі.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Paradise Lost

 

Системні вимоги Paradise Lost низькі. Знадобиться відеокарта на 2 гігабайти відеопам'яті і чотири гігабайти оперативної пам'яті. Важить Paradise Lost 30 гігабайт і працює тільки на Windows 10, як на 32-, так і на 64-версії.

 

Мінімальні системні вимоги Paradise Lost

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 960
  • Операційна система: Windows 10

 

Рекомендовані системні вимоги Paradise Lost

  • Процесор: Intel Core i7
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Paradise Lost

 

Який процесор потрібен для Paradise Lost

Для Paradise Lost підійде 4-ядерний процесор. Вибираємо з останніх поколінь Intel і AMD: AMD Ryzen 3 3300X / Intel Core i3-10100F. Також для гри підійдуть більш старі версії процесорів, які ми не рекомендуємо купувати через низький рівень їх актуальності сьогодні.

 

Яка відеокарта потрібна для Paradise Lost

Для Paradise Lost рекомендують Nvidia GeForce GTX 1060 на три гігабайти відеопам'яті. Наш вибір - Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті. Це більш продуктивна модель з бюджетної ігрової лінійки, яка здатна запускати навіть топові проекти на налаштуваннях ультра.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Paradise Lost

Для Paradise Lost встановіть 8 гігабайт оперативної пам'яті DDR4. На місце накопичувача можна поставити HDD-диск.

 

 

Огляд гри Paradise Lost

 

Атмосфера

Чи ставили ви коли-небудь питання собі: «А що, якщо?». Це дуже енерговитратне питання, адже воно тягне за собою величезне число варіантів і можливостей. Ні, мова не йде про паралельні всесвіти, хоч цей варіант теж не варто оминати, мова піде про альтернативний розвиток історії, про речі, які могли б в корінь змінити стан справ. Одного разу цим питанням задалася польська студія PolyAmorous, завдяки чому і вийшла гра Paradise Lost.

Події Paradise Lost розгортаються в альтернативному всесвіті. Починається все з часів Другої світової війни - німці воюють на два фронти, захоплюють Москву, а після, через невдалий збіг обставин, відступають. В нашому всесвіті нацисти програють війну, а у всесвіті Paradise Lost вони не збираються здаватися. Війна затягується на 20 років, союзники підтискають Німеччину по двох фронтах. Але німецький уряд не збирається здаватися. За цей час вони встигли розграбувати кілька африканських країн, що дозволило їм першими створити ядерні бомби. Діючи за принципом «все або нічого», Німеччина скидає ядерні бомби на Європу.

Як ви розумієте, нічого хорошого з цього не вийшло. Все живе на планеті практично вимерло, людей залишилася жменька і живуть вони за часів ядерної зими. У цьому місці Paradise Lost дуже сильно нагадує серію Metro, але тільки з візуальної точки зору. Німці знали, що такий поворот подій може статися, тому встигли побудувати величезні підземні комплекси, в які взяли тільки цвіт нації і унтерменшів - рабів, які обслуговують арійську расу. Ми ж граємо за 12-річного польського хлопчика з «популярним» в Польщі ім'ям Шимон. Пробравшись крізь холод і сніг, він заходить в німецький бункер, щоб відшукати свого можливого батька.

 

Геймплей

Говорячи коротко, Paradise Lost - це симулятор ходьби. Тут не буде ніяких перестрілок і динамічних сцен, ваша основна задача - дослідження. Для когось це може здатися занадто нудним: «Чим вони привернуть мою увагу, якщо все, що ти робиш – це ходиш?». Що ж, у Paradise Lost є кілька козирів у рукаві.

Перший - атмосфера. Полякам настільки грамотно вдалося передати атмосферу в своїй грі, що спочатку не віриш в інді-фундамент Paradise Lost. Спустившись в бункер вперше, ви відчуєте на собі всю помпезність цього місця. Виникає відчуття, що німці будували не бункер, а ціле підземне місто! Величезні стіни з прапорами Рейху, довгі коридори з картинами і опудалами, затишні кабінети з книжковими стелажами, а також неймовірної краси приміщення для гулянок. Скрізь так багато деталей, що очі розбігаються в різні боки. А що таке увага до деталей? Вірно - це підвищення атмосфери і поглиблення в тематику. Антураж Paradise Lost дійсно захоплює дух, саме тому розробники вирішили відібрати в персонажа нормальний біг, щоб ви нічого не пропустили. Гра навіть злегка нагадує хоррор, в якому щоб пройти далі потрібно оглянути кожну деталь і знайти ту саму інтерактивну. Але жахів тут не буде, а від головоломок не відмовимося!

Ребуси у Paradise Lost, звичайно, дитячі, але цікаві. Гра проходиться за 4-5 годин, тому довго розгадувати таємниці не доведеться. Головною загадкою в грі є голос дівчинки з динаміка. Як виявилося, в бункері ви не один. Десь в приміщення потрапила дівчинка Єва, яка виявилася замкненіеною завдяки прикрому випадку. Герої будуть спілкуватися по зв'язку час від часу, але чекати драматизму не варто, адже персонажі не дуже добре прописані. У цьому мінус Paradise Lost, адже хотілося б більше дізнатися про наших героїв. Проте - на жаль, добре що сюжет від цього не постраждав.

Сюжет - наступна сильна сторона цієї гри. Пекучі таємниці нацистського бункера так і будуть в'їдатися в вашу свідомість: «Що ж за наступними дверима?». Всім відома любов нацистів до окультизму, і в Paradise Lost від цього не відмовилися. У цьому моменті вона сильно нагадує Wolfenstein з його секретними лабораторіями і плодами творінь злих геніїв. Шимон зможе на власні очі побачити весь розмах нацистської фантазії, а також побувати в унікальних місцях, які ми не будемо спойлерити. Скажемо так - ви будете приємно вражені.

Чи є можливість вплинути на сюжет Paradise Lost? І так, і ні, не дивлячись на чотири різних кінцівки. У деяких випадках, коли персонаж розмовляє з Євою, ми можемо зробити вибір, але він ні на що не вплине. Навіщо тоді додали таку можливість? Щоб ви ідентифікували себе з головним персонажем. Також такий прийом забезпечує високий рівень залученості, оскільки інтерес гравця піднімається. Щоб активувати різні кінцівки вам доведеться зробити вибір під сам кінець гри. Що у вас вийде - залежить тільки від вашого особистого ставлення до Paradise Lost.

 

Графіка

Графічний рівень Paradise Lost відповідає сучасності. Це дуже красива і добре деталізована гра, хоч і не позбавлена «грішків». Наприклад, після середини гри красиві текстури кудись діваються і доводитися споглядати лише сірі скелі і погано опрацьовану воду. Гра може «похвалитися» хорошим освітленням, любов'ю до деталей, яскраво вираженим візуальним стилем. Рівень оптимізації непоганий, хоч іноді зустрічаються вильоти.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Paradise Lost від ARTLINE

 

В кінці кожної рецензії ми підбираємо під гру кілька ігрових збірок від ARTLINE. Кожен ПК з сьогоднішнього списку дозволить вам запустити Paradise Lost на максимальних графічних налаштуваннях, але розставлені вони по параметру підвищення продуктивності. Познайомитися з кожною моделлю ви можете в списку нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги Paradise Lost для ПК

ARTLINE Gaming X31v18 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), який ми рекомендували вище. Це чіп 10-го покоління Comet Lake від Intel з роботою на 8 потоків. Працює в парі з дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Для зберігання інформації використовується SSD-накопичувач на 480 гігабайт. Кількість оперативної пам'яті дорівнює 8 гігабайтам (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Paradise Lost для ПК

ARTLINE Gaming X47v31 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) з роботою на 6 потоків. Комп'ютер виконаний в класичному корпусі QUBE, має в своєму розпорядженні ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 з шістьма гігабайтами відеопам'яті. Збірка укомплектована 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) і SSD-накопичувачем на 480 гігабайт.

 

Ультра системні вимоги Paradise Lost для ПК

ARTLINE Gaming X35v30 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), реліз якого відбувся в 2020-му році. Збірка володіє ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) - покращеною версією з бустом продуктивності в 20%. Для зберігання файлової інформації використовується SSD-накопичувач (480 гігабайт). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

4К системні вимоги Paradise Lost для ПК

ARTLINE Gaming X39v36 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz), який відноситься до 9-го покоління Intel. Збірка забезпечена ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою технології retracing і DLSS 2.0 - вони істотно поліпшують графіку в сучасних комп'ютерних іграх. Для зберігання файлових даних використовуються два накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Обсяг ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 MHz).

 

 

Питання та відповіді

 

  • За скільки годин можна пройти Paradise Lost?
  • За 4-5 годин.

 

  • Скільки кінцівок в Paradise Lost?
  • У грі чотири кінцівки.

 

  • Чи є бойова система в Paradise Lost?
  • Ні, це дуже медитативна гра.

 

  • Де купити Paradise Lost?
  • В офіційному магазині Steam