#vse-pro-drony

Огляд: окуляри Skyzone Cobra SD FPV – найкращі окуляри-бокси в 2024 році?

Огляд: окуляри Skyzone Cobra SD FPV – найкращі окуляри-бокси в 2024 році?

Компанія Skyzone без яскравих презентацій минулого року запропонувала клієнтам окуляри Cobra SD FPV. Незважаючи на відсутність новин або професійних оглядів, такий виріб заслуговує на увагу. У цих окулярах доступні всі можливості Cobra X. Давайте розглянемо далі Cobra SD, щоб визначити, чи підійдуть вони для вас.

 

 

Зміст:

 

  1. Комплект поставки
  2. Що змінилося?
  3. Технічні характеристики
  4. Детальний огляд Cobra SD
  5. Досвід використання та потенційні проблеми
  6. Чи варто купувати Cobra X чи Cobra SD?
  7. Висновок
  8. Де можна купити найкращі окуляри Skyzone Cobra SD FPV?

 

 

Комплект поставки

 

Дані окуляри укомплектовані такими аксесуарами:

  • 1x окуляри Skyzone Cobra SD FPV;
  • 1x модуль приймача;
  • 1x головний ремінь;
  • 1x кабель живлення;
  • 1x посібник користувача;
  • 1x кабель USB-C;
  • 1x відео/аудіо-кабель;
  • 1x кабель для відстеження голови;
  • 2x антени (5.8GHz 2dB, лінійно-поляризовані, всеспрямовані).

Користувачі повинні пам'ятати, що ці окуляри не комплектуються карткою SD і літій-іонним акумулятором 18650.

 

 

Що змінилося?

 

Якщо коротко описати Cobra SD, то ця модель є оновленою версією Cobra S. Вони мають дуже схожі параметри. При цьому у Cobra SD більш простий модуль DVR та приймач. Новій моделі віддають перевагу економні користувачі, яким не потрібно використовувати більш потужне обладнання Cobra X. Дане рішення буде відмінним варіантом для такої категорії людей.

Ще варто відзначити помітне покращення, яке пов'язане з регулюванням співвідношення сторін. Якщо порівняти з минулою моделлю, де фіксоване співвідношення сторін 16:9, в Cobra SD користувачі можуть здійснювати перемикання між 16:9 і 4:3. Такі параметри роблять окуляри сумісними з усіма камерами на ринку.

 

 

Технічні характеристики

 

Давайте в таблиці розглянемо порівняння очок Cobra SD та Cobra X V4.

 

 

Детальний огляд Cobra SD

 

Окуляри Cobra SD мають рідкокристалічний дисплей 800×480, на якому можна регулювати контрастність і яскравість. Зверху розташовується дисплей, який без застосування Френеля лінзи відображається спереду через дзеркало. Завдяки подібній особливості конструкція окулярів стала компактнішою. Пілоти можуть носити окуляри під час використання Cobra SD, що пов'язано зі спеціальною конструкцією лицьової панелі. Це важлива перевага для багатьох користувачів.

Меню Cobra SD пропонується англійською та китайською мовами. Інтерфейс пристрою, кнопки та колесо прокручування ідентичні моделям Cobra X та SKY04X Pro. Це забезпечує простішу навігацію.

У цих окулярах застосовується гнучка система живлення. Користувачі можуть використовувати літій-іонний елемент 18650, літій-іонний акумулятор 2S-6S або джерело USB-C 5 В. Заряджання акумулятора 18650 можна виконувати через інтерфейс USB-C.

 

 

Досвід використання та потенційні проблеми

 

Ці окуляри не мають серйозних проблем. Деяка незручність може бути пов'язана з носінням подібних громіздких окулярів-боксів.

Ми деякий час використовували вузькі бінокулярні окуляри. Потім ми помітили, що Cobra SD та більшість очок-боксів перевантажені спереду. Згодом до цієї особливості можна звикнути.

Ремені для голови мають базову якість. Це функціональне рішення для користувачів, які мають обмежений бюджет. Cobra SD комплектується базовими антенами. Для підвищення продуктивності їх варто замінити більш продуктивними.

Інтерфейс HDMI функціонує з модулями HDZero/Walksnail RX та ПК. Тут може спостерігатися затримка, якщо провести порівняння з висококласними бінокулярними окулярами. У Cobra SD встановлено такий базовий приймач рознесеного сигналу, який не доходить до рівня продуктивності TBS Fusion та Rapidfire. Незважаючи на це, його потужності буде достатньо для загального застосування.

 

 

Чи варто купувати Cobra X чи Cobra SD?

 

Cobra SD та Cobra X є аналогічними окулярами. Їх відмінності полягають у різних модулях DVR, приймальних модулях та дисплеях. Форма і вага практично аналогічні, тому в посадці та комфорті особливої різниці немає.

Cobra X має дисплей з більш високою роздільною здатністю. При польоті на аналоговій FPV системі з роздільною здатністю приблизно 540р це не надає істотного значення. Якщо ви хочете застосовувати цифрову FPV систему через інтерфейс HDMI, то у Cobra X буде певна перевага. Ми не радимо працювати на Cobra X або Cobra SD із цифровими системами, оскільки вони мають підвищену затримку приблизно 80 мс, що пов'язане з роз'ємом HDMI. Найкращим варіантом для цифрової системи FPV буде SKY04X Pro, де значення затримки в 2 рази менше, ніж у Cobra SD/X або інших флагманських окулярів. Там не потрібне підключення HDMI, тому забезпечується нижча затримка.

Після тестування ми побачили, що Cobra SD буде найкращим варіантом для польотів з аналоговим обладнанням. Це якісні та надійні окуляри у 2024 році. Cobra SD має сучасний дизайн і відмінний функціонал. Користувачі отримують захоплюючий досвід із чітким екраном та великим полем зору.

 

 

Висновок

 

Cobra SD є надійними окулярами, що мають сучасний функціонал. Вони здатні скласти конкуренцію навіть виробам преміум-класу. Cobra SD має виняткову цінність для користувачів, яким потрібні багатофункціональні та якісні окуляри-бокси. У них великий набір функцій, універсальна конструкція та кілька способів живлення. Все це робить Cobra SD найкращим варіантом для аналогових польотів FPV у 2024 році.

У цих окулярів є деякі обмеження, якщо порівняти з моделями високого класу. Це стосується затримки HDMI для цифрових систем, форм-фактора та комфорту. Ці мінуси компенсуються практичністю та доступністю. Якщо ви хочете отримати економічні та надійні FPV окуляри, то можете вибирати Cobra SD.

 

 

Де можна купити найкращі окуляри Skyzone Cobra SD FPV?

 

Від вибору відповідних очок для польотів залежить комфорт користувачів та ефективність роботи. В інтернет-магазині Артлайн можна купити Skyzone Cobra SD FPV. Там є детальний опис цих окулярів і технічні параметри. Якщо у вас є питання щодо вибору або використання Cobra SD, то можете зв'язатися з менеджерами Артлайн для їх вирішення.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Що таке FPV-окуляри?
Це окуляри для роботи з безпілотниками. Вони дозволяють бачити трансляцію відеопотоку з камери безпілотника у режимі онлайн.
+ Що краще FPV окуляри чи шолом?
Окуляри зручні в носінні і легко одягаються. Шолом є більш важким та громіздким. Тому для багатогодинних польотів окуляри будуть оптимальним варіантом.
+ Чи можна вмикати FPV окуляри без антени?
Цього не можна робити, оскільки з'являються перешкоди, а сигнал передачі відеотрансляції буде слабким.