UA  |  RU

Існує велика різноманітність бюджетних моделей механічних клавіатур. Ентузіасти можуть вибирати спеціальні розкішні набори, що дозволяють деталізувати багато функцій. Не всі користувачі готові витрачати багато грошей на пристрої введення, особливо це стосується периферійних пристроїв. У цій статті ми розглянемо бюджетні механічні клавіатури, які можуть задовольнити запити всіх користувачів у зручності введення тексту.

 

 

Зміст:

 

  1. A4Tech Bloody B760
  2. Logitech G PRO X TKL Lightspeed Gaming
  3. Logitech MX Mechanical Mini Minimalist
  4. HATOR Rockfall 2 Mecha Signature Edition
  5. Logitech G413 SE Corded Mechanical Gaming
  6. MSI VIGOR GK20
  7. AULA Mountain S2022
  8. Де можна купити найкращі бюджетні механічні клавіатури 2024 року?

 

 

A4Tech Bloody B760

Клавіатура A4Tech Bloody B760 (Grey) Green Sw має гарне підсвічування RGB. У ній використовуються оптичні перемикачі LK Green. Пристрій є інноваційним, оскільки у ньому реалізовано революційні технології.

Користувачі вибирають цю клавіатуру через миттєвий відгук, який становить 0.2 мс. Тому геймери зможуть насолоджуватись швидкою реакцією. Ще Bloody B760 має протиударну підтримку кнопок. Ця опція значно збільшує довговічність пристрою до різних механічних впливів.

Підвищений рівень надійності та міцності досягається за рахунок металевого корпусу. Навіть при ударах та падіннях забезпечується захист.

 

 

Logitech G PRO X TKL Lightspeed Gaming

 

Клавіатура Logitech G PRO X TKL Lightspeed Gaming Keyboard Black відрізняється гарним підсвічуванням RGB. У виробу ергономічний дизайн, який відмінно підійде для професійних користувачів. Клацаючі перемикачі задовільні, вони не є оглушливими. До мінусів можна віднести не таку велику міцність, як у конкурентів. Ще клавіатура є трохи гучною за інтенсивного використання.

Ця модель стала кульмінацією в сучасному дизайні та передових технологіях. Вона здатна задовольнити запити навіть вибагливих геймерів. Технологія LIGHTSPEED, що застосовується, гарантує надшвидкий і надійний бездротовий зв'язок.

Клавіатура має різні додаткові опції, наприклад, блокування в ігровому режимі, регулювання гучності, керування мультимедійними функціями. Також є вбудовані програмні кнопки, які дозволяють оптимізувати важливі процеси.

 

 

Logitech MX Mechanical Mini Minimalist

 

Клавіатура Logitech MX Mechanical Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard Graphite має солідний дизайн. Мінус полягає у відсутності підсвічування.

Ця модель є унікальною, оскільки вона забезпечує додаткові можливості щодо розваг і роботи. Клавіатура бездротова, вона виконана у мінімалістичному стилі. Її використовують геймери, програмісти та професійні письменники. Це дозволяє їм досягти максимального рівня продуктивності.

Особливо варто відзначити бездротову зарядку USB-C. Тепер вам не потрібно регулярно міняти батареї. Це дозволить заощадити час. Виріб підходить для будь-якого інтер'єру.

 

 

HATOR Rockfall 2 Mecha Signature Edition

Клавіатура HATOR Rockfall 2 Mecha Signature Edition має чудові лінійні перемикачі, які чудово підходять для ігор. У виробу унікальне компонування з поєднанням повних форм-факторів. Досить привабливий дизайн має характерні ковпачки кнопок. Мінус полягає в тому, що унікальний макет підійде не всім користувачам.

У Rockfall 2 розробникам вдалося реалізувати функціональність та стиль, що оцінять професійні геймери. Елегантний дизайн, що пропонується, зможе вказати про вашу індивідуальність. Висока продуктивність виробу забезпечить отримання у кожній грі максимального результату.

Завдяки якісним лінійним перемикачам HATOR Aurum Orange можна досягти практично миттєвої реакції на кожну дію. У виробі використовуються подовжені пружини, які роблять процес натискання на клавішу комфортним та плавним.

 

 

Logitech G413 SE Corded Mechanical Gaming

Клавіатура Logitech G413 SE Corded Mechanical Gaming Keyboard Black відрізняється мінімальним дизайном, тому чудово підійде до будь-якого столу. У ній корпус не такий міцний, як у аналогічних моделей.

Logitech G413 SE призначений для професійних геймерів. Розробники постаралися реалізувати всі необхідні технічні параметри, щоб задовольнити їх потреби. Тому вийшла досить функціональна модель.

Швидка реакція забезпечується за рахунок використання перемикачів із тактильним відгуком. При швидкоплинній грі це відіграє велику роль. Варто відзначити інтелектуальне підсвічування, яке забезпечує естетичне задоволення. Вона дозволяє підвищити швидкість та точність введення.

 

 

MSI VIGOR GK20

 

Клавіатура MSI VIGOR GK20 UA має лаконічний дизайн та спеціальні функції управління. Довговічність шнура у нас викликала сумніви.

VIGOR GK20 є чудовою клавіатурою, яка призначена для набору тексту. У неї чудові клацаючі перемикачі. Компанія MSI пропонує верхню пластину преміум-класу, але кабель не здається міцним. Загалом вийшла проста клавіатура, де доступний зручний набір тексту.

Тут використовується опція анти-примара. З її допомогою забезпечується захист від фантомних натискань. Геймери матимуть змогу оцінити цю можливість.

 

 

AULA Mountain S2022

Клавіатура AULA Mountain S2022 Black за відчуттями друку нагадує друкарську машинку. Під час ігрового процесу геймерів може дратувати жорстка клавіша пробілу.

Тут ідеально поєднується стиль та функціонал. У моделі є 104 клавіші, що істотно покращує ігровий досвід геймерів. При цьому кнопки розташовуються досить ергономічно.

Ця клавіатура не є ідеальною, але вона відрізняється міцністю та довговічністю. У разі зниженої освітленості двоколірна індикація забезпечує кращу видимість.

 

 

Де можна купити найкращі бюджетні механічні клавіатури 2024 року?

 

Від правильного вибору клавіатури залежатиме ваш успіх чи комфорт у використанні. В інтернет-магазині Артлайн доступні всі моделі, що розглянуті в цій статті. Вибравши оптимальний варіант клавіатури, ви зможете швидко друкувати тексти та успішно грати в ігри. Співробітники техпідтримки дадуть відповіді на ваші запитання та допоможуть вибрати найкращий варіант виробу.

Вибрати ігровую механічну клавіатуру в ARTLINE

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

info@artline.ua

Питання

Яка найкраща бюджетна механічна клавіатура?
Всі механічні клавіатури, які пропонуються в нашому рейтингу, варті вашої уваги. Підібравши собі оптимальний варіант виробу, ви зможете ефективно і комфортно його використовувати.
Яка довговічність механічних клавіатур?
Для таких виробів довговічність становить до 50 мільйонів натискань.
У чому плюси та мінуси механічної клавіатури?
Її недоліки полягають у чутливості до потрапляння вологи. Багато користувачів вибирають такі клавіатури через підвищену довговічність, на відміну від мембранних клавіатур.