#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Genshin Impact

Купити комп'ютер для Genshin Impact

Genshin Impact - комп'ютерна гра в жанрі action-adventure, розроблена компанією miHoYo Limited в 2020 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4/5, iOS, Android.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Genshin Impact
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Genshin Impact
  5. Огляд гри Genshin Impact
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Genshin Impact від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події Genshin Impact розгортаються в фентезійному світі, де нашим завданням є пошук зниклого брата.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців. Всього лише за два місяці автори гри заробили понад 400 мільйонів доларів.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Genshin Impact

 

Незважаючи на милу візуальну стилістику Genshin Impact, простоту її основ і тривіальність ігрових механік, системні вимоги гри можна назвати середніми. Для мінімальних графічних налаштувань знадобиться дискретна відеокарта з 2 гігабайтами відеопам'яті, а також 8 гігабайт ОЗУ. Працює гра тільки на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Genshin Impact

  • Процесор: Core 2 Duo
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GT 1030
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Genshin Impact

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Genshin Impact

 

Який процесор потрібен для Genshin Impact

Для Genshin Impact ми радимо вибрати 4-ядерний або 6-ядерний процесор. Рік випуску чіпа не нижче 2019 - концентруємося на 9-му або 10-му поколінні Intel: Intel Core i5-9600K / Intel Core i5-10100F.

 

Яка відеокарта потрібна для Genshin Impact

Вимоги до GPU в Genshin Impact злегка завищені, тому краще всього обзавестися хорошою ігровою відеокартою. Перший варіант - Nvidia GeForce GTX 1660 з шістьма гігабайтами відеопам'яті. Варіант під номером два - Nvidia GeForce RTX 2060 з шістьма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6. Такий чіп обійдеться дорожче, але він підтримує ряд технологій по поліпшенню графіки.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Genshin Impact

Для Genshin Impact встановіть 16 гігабайт відеопам'яті. У грі помічені просадки FPS, тому установка SSD-диска може виявитися необхідністю.

 

 

Огляд гри Genshin Impact

 

Атмосфера

Мода на китайські аніме-ігри живе до сих пір. Вони збирають біля себе величезну аудиторію, юність якої забезпечує гру високим онлайном. Навчання і розвиток - для слабаків, адже нас чекає величезний світ, сповнений загадок і таємничих місць. Осінь 2020 го подарувала шанувальникам аніме-adventure нову гру під назвою Genshin Impact, яка стане предметом нашої розмови сьогодні.

Поглянувши на гру вперше, виникає двояке відчуття. Невже розробники Genshin Impact вирішили скопіювати легендарну Breath Of The Wild? Схожість дійсно на лице, починаючи від величезного відкритого світу зі схожою мальовкою. Перед нами типовий представник фентезійного аніме без перебільшень. У гру зможуть пограти навіть ті, хто на дух не переносить «китайські мультики» з гіпертрофованою рмальовкою і притягнутим за вуха сюжетом на over 500 серій.

Сюжетна зав'язка Genshin Impact продемонстрована в першій кат-сцені. Брат і сестра подорожували світами, поки зла Богиня не розлучила їх. Ви вибираєте за кого будете грати і кого, власне, будете шукати. Знайти родича - наша основна задача серед глибокого океану інших сайд-квестів. На цьому сюжетну лінію можна закінчити, так як вона тут лише для того, щоб мотивувати гравця відкривати новий рівень. А далі вас чекає те, чого ви так пристрасно бажали.

 

Геймплей

Грінд - основа Genshin Impact. Днями навтіки ми будемо заклікувати мобів до смерті, щоб просунутися по кар'єрних сходах в цій грі. Прокачувати доведеться все - від унікальних умінь вашого персонажа, до досвіду дружби всіх персонажів і інших геймплейних умовностей.

Genshin Impact відкриває перед гравцем величезний безшовний світ, який відкритий для досліджень. Відкритий він тільки умовно, так як рівень прокачування вашого облікового запису курирує наміри вашого внутрішнього мандрівника. Якщо рівень персонажа занадто низький, ви не зможете увійти в певну локацію або відвідати бажані підземелля. На самому початку брак досвіду не так помітний. Гра щедро насипає валюти, за яку можна купувати нових персонажів, зброю і поліпшення, кажучи: «Проведемо час весело!», але після декількох рівнів ситуація змінюється на користь розробникам. На передній план виходять обмеження по видобутку ігрової валюти, а також залежність від щотижневих бонусів і босів, за вбивство яких нагороджують монетою. WMZ - метод справжнього воїна в блискучих обладунках, який не знає пощади. Але не все так погано, адже добитися успіху в Genshin Impact без капіталовкладень можна. Для цього потрібно багато часу, а також підвищений інтерес до гри, який та завжди намагається підігрівати. Робить це вона за рахунок величезних масштабів і ряду побічних квестів.

Сайд-квести в Genshin Impact гранично прості, працюють за схемою піди-принеси-вбий. Потрібні вони не тільки для швидкого прокачування, а й для знайомства з лором гри, який тут непогано прописаний. Ви завжди можете дізнатися більше про богів і сильних світу цього, оточуючи себе великою кількістю літератури. Найцікавіше в тому, що гравець може самостійно гарантувати собі пригоди, досліджуючи відкритий світ. У Genshin Impact можна забратися на будь-яку точку, а на унікальні місця гра не скупиться. Левелдизайн - сильна сторона цієї гри. Деякі місця здатні забезпечувати естетичною насолодою, змушуючи потонути в підвищеній частці казковості. Магія - основний елемент цього світу.

Головною геймплейною особливістю Genshin Impact є управління за чотирьох персонажів. При цьому вам не потрібно керувати цілою групою - кожен персонаж прив'язаний до однієї з клавіш, натискання на яку гарантує моментальний виклик потрібного героя. Таким чином, гравцеві доводиться комбінувати протагоністів в бою, щоб досягти успіху і вийти переможцем. Героїв не назвеш особистостями, але унікальними вміннями володіє кожен. Система класів в Genshin Impact стандартна: танк, хілер, нюкер, основний персонаж. Кількість ігрових персонажів велика, але їх потрібно купувати за внутрішньо ігрову валюту, яку можна фармити або купувати за реальні гроші. Шанс відсотка випаду крутого персонажа вкрай малий, за що гра щедро отримує дизлайки від аудиторії. Присутній шанс випаду одного і того ж перса, але такі випадки дозволяють прокачати унікальне вміння, яке в майбутньому виявиться вкрай корисним.

Луту в Genshin Impact дуже багато. Очі розбігаються від такого широкого списку предметів, які потрібно використовувати для поліпшень і крафту. Розробники постаралися вичавити якомога більше грошей з гравців, забезпечуючи їм безліч необхідних прокачувань. Деякі прокачування складаються з декількох додаткових прокачувань, що сумно.

Бойова система в грі вкрай проста. Для нанесення атак використовується всього лише три кнопки, що вкрай зручно для мобільних платформ. У грі не можна сфокусуватися на одній цілі, тому доводиться добре керувати камерою, щоб розправлятися з натовпами ворогів. Їх різноманітність радує, як і хитромудра зовнішність – чи билися ви коли-небудь з отруйною гігантською рослиною? Головною фішкою в бійках є комбінація стихій. Їх в грі шість, і кожна стихія вразлива перед іншою. Так вода гасить вогонь, а електрика проходить крізь воду, забезпечуючи додатковий дамаг. Правильне комбінування стихій під час бою дозволить вам майстерно розправлятися з супротивниками.

 

Графіка

Графічно Genshin Impact виглядає непогано. Перед нами великий відкритий світ з великою кількістю унікальних будівель, чий дизайн не залишає питань. Світ гри дуже милий і барвистий, як і самі персонажі в ній. Genshin Impact отримала аніме-рисовку без перебільшень, що позитивно для сприйняття казуального гравця. Яскраві ефекти під час бою і можливість досліджувати будь-яку точку на карті - жирний плюс до карми цієї гри.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Genshin Impact від ARTLINE

 

Рецензії на гарячі новинки ігрової індустрії ви завжди можете знайти на ARTLINE. Під кожну гру ми підбираємо кілька ігрових збірок, які забезпечать вам геймплей без просадок FPS і завантажувальних екранів, що тривають надто довго. Всі збірки представлено інтернет-магазином ARTLINE.

 

 

Стандартні системні вимоги для Genshin Impact

 

ARTLINE Gaming X32v09 - ігрова збірка з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), який відноситься до 10-го покоління Comet Lake. У парі з ним працює ігрова відеокарта AMD Radeon RX 560, використовуючи 4 гігабайти відеопам'яті (GDDR5). У збірці встановлено 8 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 MHz), а для зберігання файлової інформації надано SSD-диск на 480 гігабайт пам'яті.

 

 

 

Високі системні вимоги для Genshin Impact

 

ARTLINE Gaming X49v09 – персональний ігровий комп'ютер у корпусі QUNE NEPTUNE Mini. Мінімалістична збірка з LED-підсвічуванням та 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) усередині. Із графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). З програмним забезпеченням – 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Файловий накопичувач: SSD диск (480 гігабайт).

 

 

 

Ультра системні вимоги для Genshin Impact

 

ARTLINE Gaming X36v20 – ігровий ПК у корпусі QUBE BREEZE. Має в своєму розпорядженні 6-ядерний процесор Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) з 11-го покоління Intel під назвою Rocket Lake, ігрову відеокарту AMD Radeon RX 6600 (8 GB). Об'єм ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4/2666 MHz), а обсяг постійної пам'яті дорівнює сумі двох накопичувачів: 240 GB (SSD) + 1 TB (HDD).

 

 

 

4К системні вимоги для Genshin Impact

 

ARTLINE Gaming X49v15 – ігрова збірка в хитромудрому корпусі QUBE BLOCK з ARGB-підсвічуванням. Обладнана 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600 (3.5 – 4.4 GHz) та ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (8 GB) з підтримкою Ray Tracing + DLSS. У збірці присутні 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4/3200 MHz) та два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки персонажів входить в загін в Genshin Impact?
  • Чотири персонажа.

 

  • Як відкривати нових героїв в Genshin Impact?
  • За внутрішньо ігрову валюту.

 

  • Де купити Genshin Impact?
  • Гра розповсюджується по безкоштовній моделі free-to-play. Завантажити її ви можете на офіційному сайті